Café van Verdieping

15 april 2019

Het Café van Verdieping is alweer aan haar vierde seizoen begonnen. Belangstellenden uit onze regio kunnen zich met elkaar verdiepen  in onderwerpen van levens-filosofische, maatschappelijke en spirituele aard. De afgelopen lezingen waren boeiend en druk bezocht.

Het Café wordt georganiseerd in samenwerking met Jaap Dillen – boekhandel Novita, Gemma van der Krogt spirit in sense  en Nicoline Roozen – kompassie  

Alweer het laatste café van dit seizoen

Datum :                  15 april.

Locatie:                A&A Veenderweg 3  Bennekom
Aanvang:              20.00 uur
Entree:                 € 12,50, incl. één kopje koffie of thee . Entreekaartjes voor het Café van Verdieping kunnen vooraf bij boekhandel Novita aan de Dorpsstraat in Bennekom worden gekocht, en zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.

Greet Dol    Astrologie

De Maansknopen in jouw persoonlijke blauwdruk

“”k ben op mijn 38e jaar met astrologie in aanraking gekomen en het heeft me tot nu toe altijd geboeid. De planeetstanden, de sterrenhemel, de zon en de maan, deze hemellichamen ziet ieder mens vanuit de kosmos in zijn eigen karakter gespiegeld.
Elke horoscooplezing is zo beschouwd dan ook een ’wonder’.
De sterren staan symbool voor stukjes van het karakter; de zon symboliseert de identiteit; ‘wie ben ik’ zegt de zon; de maan maakt de aarde vruchtbaar en staat symbool voor het ‘moedergevoel’. De maan heeft op aarde ook invloed op eb en vloed en precies zo werkt de maan door in onze eigen emoties en gevoelens. In totaal zijn er twaalf sterrenbeelden die allemaal een stukje van het karakter van de mens voor hun rekening nemen.

Deze avond vertel ik een stukje uit de horoscoop en leg o.a. uit wat de Maansknopen te zeggen hebben in jouw persoonlijke blauwdruk.
De Maansknopen symboliseren je reis hier op aarde. Ze vertellen iets over wat je hier komt doen, wat je hebt meegekregen in je genen en wat je aangeboren talenten zijn.
Ook leren ze je hoe je dit alles hier op aarde kunt vormgeven en ontwikkelen of ‘ontkennen’.
Ik zal een paar voorbeelden van deze Maansknopen in de persoonlijke blauwdruk noemen, als daar bij mensen in de zaal behoefte aan is.
Na de pauze kunnen er vragen gesteld worden die ik dan graag zal beantwoorden”

Greet Dol

 Deel dit artikel

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
E-mailadres