Café van Verdieping

19 februari 2018

Ben jij ook iemand die zo af en toe behoefte heeft aan een inspirerende ontmoeting, een verdiepend gesprek, een nieuw inzicht? Dan kun je je hart ophalen bij het Café van Verdieping dat vier keer per jaar georganiseerd wordt in ‘Het Oude Postkantoor’ , Dorpsstraat 2  in Bennekom.

Een spreker leidt de avond in door zijn of haar visie, ideeën en inzichten te delen. Na de pauze is er ruim gelegenheid om met hem of haar en met elkaar daarover door te praten.

Het eerstvolgende Café is op maandag 19 februari 2018 om 20:00 uur .
Christel Janssen spreekt dan over ‘Is er leven na de dood?’

In de lezing gaat Christel een open dialoog aan met het publiek, ze zal vertellen over haar buitengewone ervaringen, over leven, dood en de tussenstaat: bardo, en nodigt iedere aanwezige uit om zelf een veel grotere werkelijkheid toe te laten over wie we éigenlijk zijn.
Ze neemt je zo aan de hand mee tot voorbij de grens die wij de dood noemen, een grens die uiteindelijk geen grens blijkt te zijn. Zo toont zij ons op deze avond, op een tastbare manier, de weg die leidt tot het ervaren van het onzichtbare.

We zien je dan graag!      lees verder

Vanaf  19.30 uur is er koffie en thee het begint om 20.00 uur

Entree  € 10,00, incl. één kopje koffie of thee. Entreekaartjes kunnen vooraf bij boekhandel NOVITA aan de Dorpsstraat in Bennekom worden gekocht, en zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.

 Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres