Café van Verdieping

16 april 2018

Ben jij ook iemand die zo af en toe behoefte heeft aan een inspirerende ontmoeting, een verdiepend gesprek, een nieuw inzicht? Dan kun je je hart ophalen bij het Café van Verdieping dat vier keer per jaar georganiseerd wordt in ‘Het Oude Postkantoor’ , Dorpsstraat 2  in Bennekom.

Een spreker leidt de avond in door zijn of haar visie, ideeën en inzichten te delen. Na de pauze is er ruim gelegenheid om met hem of haar en met elkaar daarover door te praten.

Het eerstvolgende Café is op maandag 16 april  2018 om 20:00 uur .
Peter Samwel spreekt dan over ‘De filosofie van de Tarot?’

 

Wie open kaart speelt, heeft alle troeven in handen…’

De Tarot is een eeuwenoude orakelmethode die de mensheid, uit alle lagen van de bevolking, over de gehele wereld en in alle tijden heeft geboeid.

In deze veranderende tijd wordt de belangstelling voor de Tarot steeds groter om door middel van haar tachtig symbolische illustraties tot persoonlijke ontwikkeling te komen.

De Tarot is een filosofisch en levensbeschouwelijk, losbladig prentenboek dat kan helpen bij het verkrijgen van inzichten in en bewustwording over het leven. De Tarot wijst ons, met behulp van symbolentaal, de weg binnen het labyrint van het innerlijk van de mens en is een instrument dat tot steun kan zijn bij het vergroten van zelfkennis.   lees verder

We zien je dan graag!   Vanaf  19.30 uur is er koffie en thee het begint om 20.00 uur

Entree  € 10,00, incl. één kopje koffie of thee. Entreekaartjes kunnen vooraf bij boekhandel NOVITA aan de Dorpsstraat in Bennekom worden gekocht, en zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.

 Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres