De Focuswerkplaats

18 januari 2019

Marieke Hoeve

 

 

Begin 2018 is de Focuswerkplaats van start gegaan. Mensen die vertrouwd zijn met de basisprincipes van focusing kunnen hier aan deelnemen. Het doel van deze werkplaats is de gelegenheid te creëren om het focussen met elkaar te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Kernwoorden zijn veiligheid, openheid, inspiratie en verbinding.

De middag begint met een rondje waarbij we aspecten rondom focusing bespreken die de deelnemers de afgelopen weken bij het oefenen (alleen of samen) zijn tegen gekomen. Dan volgt een centrale speelse oefening en/of een stukje lichte theorie.

De focuswerkplaats is gebaseerd op de prachtige Focusing Wellness Community, zoals die in vele minder welvarende landen zoals Bangladesh, Afghanistan, Zuid Amerika en India wordt opgezet door Focusing Initiatives. Groot voordeel van het opzetten van dit soort netwerken is dat mensen elkaar weten te vinden als het nodig of prettig is.

Reacties van deelnemers:

“Een enorme verrijking om een plek te hebben waar je terugkerend met elkaar oefent en je vragen kunt stellen. Het stimuleert om met het focussen bezig te blijven ook tussen de werkplaats-bijeenkomsten door”. “We hebben tijd en aandacht voor elkaar, zonder oordeel. Dankbaar voel ik mij, voor zo’n veilige plek. Het geeft mij ruimte”!

Deelnemers       maximaal 15

Data:                  18 januari, 1 maart,12 april, 17 mei 2019
Tijd                     5 vrijdagmiddagen van 14.15 – 16.30

Kosten                 € 40 / € 54      ( 2019)


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
E-mailadres