De Latifa, een bewustzijnsweg door Anna Drenth

20 september 2017

De Latifa is een oude meditatieve oefening die oorspronkelijk uit het Soefisme komt, maar een universeel karakter heeft. Latifa betekent verfijnd, subtiel. De meditatie nodigt je uit om jezelf in steeds meer facetten te leren kennen. Naarmate je bewustzijn zich verfijnt, groeit jouw authenticiteit.

De oefening bestaat uit zeven zijnskwaliteiten (innerlijke dimensies). Deze zeven kwaliteiten zijn: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Overgave, Liefde en in vrijheid Willen. Onder de eindeloze stroom van gebeurtenissen en
ervaringen geeft de Latifa bedding én richting. Ze herinnert je er steeds weer aan wat er echt toe doet voor jou.
Tijdens zeven avonden zullen we met elkaar de weg van de Latifa gaan. We beoefenen de meditatie, en kijken naar ons leven door de zachte en heldere ogen van de kwaliteit die centraal staat tijdens die avond. Praktische hand- vatten en oefeningen helpen je om de kwaliteit gedurende de tussenliggende periode nader te onderzoeken en dieper te integreren in je leven.

De meditatie wordt elke bijeenkomst opgenomen en deze krijg je, als je dit wilt, toegezonden.

Anna Drenth (1957) heeft een praktijk voor coaching en reading en geeft trai- ningen en workshops op het gebied van persoonlijke en spirituele groei. Zij ziet haar werk als ‘een Pleisterplaats voor de Ziel’.

Met de Latifa meditatie maakte zij kennis in 1999. De meditatie is ingebed in de Pulsarvisie die is ontwikkeld door Michaël Derkse, en die je kunt omschrijven als een alomvattende en spirituele levensvisie.

‘Mijn bezieling wordt gevoed door mijn liefde voor het leven en dat waar wij mensen ten diepste door worden bewogen. Ik heb een groot vertrouwen in ons zelfhelend vermogen, en in de altijd aanwezig zijnde mogelijkheid om onze eigenheid in het leven uit te drukken. Dat is het wat mij raakt en wat ik aanspreek in mezelf en in jou. Daarbij heb ik het vermogen om me te verwon- deren altijd bewaard.’ innerlijkecoach.nl


 

Deelnemers   minimaal 10, maximaal 16
Tijd               7 woensdagavonden van 19.30 – 22.00 uur
Data             20 september, 4 en 18 oktober, 1, 15 en 29 november
en 13 december 2017
Kosten          € 90 / € 120


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres