Carolien Roodvoets- En nu alleen de liefde nog

13 januari 2019

10.30 uur

 

 

 

 

  

We leven in een hectische tijd, waarin we drukke banen proberen te combineren met een leuk en inspirerend sociaal leven en een fantastisch liefdes- en gezinsleven. We hunkeren misschien meer dan ooit naar een warme liefdevolle en intieme relatie waarin we ons verbonden en geborgen voelen, maar we besteden wellicht minder dan ooit tijd en energie aan het opbouwen van een fijne relatie. Wat is er aan de hand? En zijn we nog te redden?

Carolien Roodvoets zal deze ochtend stilstaan bij enerzijds ons verlangen naar liefde, en anderzijds de angst voor een intieme relatie. Die angst kan tot gevolg hebben dat we ons te veel ophouden met foute partners of getrouwde types of onze carrière te veel op de voorgrond zetten. Waar komt die angst vandaan en kunnen we leren ons echt open te stellen voor onze partner?

Carolien Roodvoets (1959) is gezins- en relatietherapeute en seksuologe en heeft een psychotherapiepraktijk in Deventer. Daarvoor werkte ze twaalf jaar in een TBS kliniek, bij een Riagg en was ze docente aan Hogeschool De Horst in Driebergen. Ze is auteur van zes vakgerelateerde boeken die onder andere gaan over het verwerken van een onveilige jeugd, over foute mannen en over driehoeksverhoudingen. www.carolienroodvoets.nl


Muziek: Ocho Manos     4 gitaristen

Hermine Veltkamp, Wilfred Vollbehr,

Jeanet Bok en El Bouw

 Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *