Gezamenlijke film avond met Vrijzinnigen Renkum 19.30 uur !!

30 november 2017

Dit seizoen organiseren we samen twee filmavonden. Op donderdagavond 30 november 2017 wordt in Bennekom de film The fish fall in love (Ali Raffi, 2006) vertoond. Deze film neemt ons mee naar het uitgestrekte en kleurrijke Iran. Aziz, een man van middelbare leeftijd, keert na 22 jaar terug in zijn geboorteplaats. Hier wil hij zijn eigendommen en zijn familiehuis verkopen, voordat hij voorgoed vertrekt. Maar het huis blijkt volop bewoond én het herbergt een restaurant met de naam  Attieh.

En laat dat nu dezelfde naam zijn als die van het meisje met wie hij opgroeide en met wie hij verloofd was vóór zijn verdwijning. Waarom ze ooit uit elkaar gingen zal in de hele film niet duidelijk worden, maar alles draait erom dat Aziz en Atieh weer met elkaar in contact komen. Dat gaat aanvankelijk zo moeizaam dat Aziz het stadje bijna weer verlaat. Maar Atieh’s dochter besluit om elke dag een fantastisch diner voor hem te maken.

De keuze voor de film in Renkum op 22 februari 2018 wordt later bepaald en daarover wordt u via de Eenheid, website en nieuwsbrief geïnformeerd.


Aanvang     19.30 uur
Data           30 november 2017 in Bennekom,
22 februari 2018 in Renkum (Utrechtseweg 119)

Kosten € 4 vanwege de filmrechten, ter plekke te voldoen


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres