Keltische viering

15 februari 2019

19.30 uur   in de Ontmoeting      LE(E)F

 

 

KELTISCHE VIERING ALS AFSLUITING VAN DE MAAND VAN DE SPIRITUALITEIT

Op vrijdag 15 februari  vindt in De Ontmoeting een Keltische Viering plaats, georganiseerd door de Raad van Kerken Bennekom. Een ieder, die deze bijzondere viering wil meebeleven, is van harte welkom.

Het bijzondere van deze viering is dat de inhoud gebaseerd is op de Keltische Christelijke spiritualiteit. Dat voert naar oude Ierse tradities. Een mooi voorbeeld daarvan is de Ierse muziek, in deze viering gespeeld door The Good Celts.

 

Het thema is ‘LE(E)F’.

‘Lev’ is het Hebreeuwse woord voor ‘hart’. Daarnaast staat het voor: diegene die je werkelijk bent, je echte ‘ik’. ‘Lev’ spreek je uit als lef, wat in het Nederlands moed en durf betekent. Het vraagt lef om goede keuzes te maken

Na afloop biedt de Raad van Kerken Bennekom de aanwezigen een kopje thee of koffie aan. Daarbij wordt het Ierse ‘soda bread’ geserveerd met boter en met jam. Dit staat voor een oude vorm van Ierse gastvrijheid. En terwijl The Good Celts wat ‘jigs & reels’ spelen, kunt u ook een Guinness biertje kopen.

Van harte welkom! De toegang is vrij, bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten van deze viering.

 

 Deel dit artikel

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
E-mailadres