Levensverhalen schrijven

26 september 2018

Peter Samwel

 

Ieder mens zit vol verhalen. We maken veel mee in het leven en de vele bijzondere gebeurtenissen kunnen van grote waarde en betekenis voor ons zijn en ook blijven.

Vijf avonden staan we daarom stil bij onze persoonlijke levens en eigen levensverhalen. We gaan niet alleen maar terugblikken en herinneringen   ophalen,   we  staan tevens stil bij de diepere zin van al die bijzondere gebeurtenissen en indrukken van toen voor ons leven in het hier en nu. Want kijk maar eens mee naar bijvoorbeeld de betekenis van de keerpunten in het eigen leven, naar de tijd die ons door de vingers glipt, naar wat ons lichaam ons allemaal al te vertellen heeft gehad in al die jaren of naar wat   de hoofdwegen, de zijwegen en de dwaalwegen zijn geweest door alles heen. Veel hebben we waarschijnlijk al van dit alles geleerd of ligt misschien zelfs nog steeds ten grondslag aan hoe wij hier en nu, vandaag in het leven staan…

Vijf avonden delen dus, vertellen en vooral ook schrijven. Doet u mee?

Sinds jaar en dag is Peter geïnteresseerd in de levensverhalen en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Peter Samwel (1953) werkt sinds 1988 als consulent levensvragen. Zijn geestelijke begeleiding richt zich aanvankelijk op militair dienstplichtigen. Eind 1997 begint hij zijn Praktijk voor Levensvragen en schoolt zich tevens binnen het brede aanbod van spirituele opleidingen en workshops. Vanaf 2007 werkt hij ook als Vrijzinnig Voorganger, eerder in Varsseveld, nu in Bennekom. Hij schreef twee boeken, ‘Tarot – De Nieuwe Ordening’ en  ‘Jij in de Kinderrij’, over geboorteposities en persoonlijkheidskenmerken.

Deelnemers        minimaal 10, maximaal 16

Data                  26 september, 10, 24 oktober , 7 en 21 november 2018

Tijd                    5 woensdagavonden van 19.30 – 21.30 uur

Kosten               € 60 / € 80


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
E-mailadres