Ontdek de wereld van jouw dromen door Marieke Hoeve

24 november 2017

‘Sleutels vinden in de nacht’

 

Een droom is soms als een brief met goede tips van jouw onderbewuste  aan jezelf en soms als een sleutel aangereikt door het universum die je je leven lang bij blijft. Ook nachtmerries met onverwerkte stukken vragen aandacht voor iets wat eindelijk opgelost wil worden. Uit welke laag een droom dan ook mag komen, het is van groot belang dat we de taal waarin tips, een vraag of sleutels aangereikt worden leren verstaan. Want droomtaal moet je net als welke andere taal dan ook leren verstaan. En als je deze leert spreken ontdek je een enorme diepte en wijsheid in onze schijnbaar zo willekeurige beelden in de nacht.

Naast een stukje droomtheorie luisteren we naar elkaars dromen en kijken we welke boodschap deze in zich dragen. De uiteindelijke betekenis kan uitsluitend door de dromer zelf gegeven worden. Mijn rol is om de taal te duiden en de juiste vragen te stellen.

Ook dromers die eerder hebben meegedaan met een vorige cursus zijn van harte welkom. Dromen is vooral een werkwoord! Al doende droom je meer en onthoud je beter.

Marieke Hoeve (1961) heeft haar gevoeligheid voor energie in de loop van de jaren aangevuld met het volgen van diverse opleidingen, cursussen en work- shops op het gebied van lichaamsbewustzijn en bewustzijnsverdieping en is gecertificeerd focustrainer. Zij heeft een praktijk in lichaamsgericht werk in Oosterbeek en werkt onder meer met energie, holistic pulsing, droomwerk en focussen. mariekehoeve


Deelnemers   minimaal 6, maximaal 8.     Opgave is niet meer mogelijk!
Tijd:                5 vrijdagmiddagen van 14.30 – 16.30 uur
Data:              24 november, 15 december, 5 januari, 9 februari, 2 maart
Kosten            € 75 / € 100


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres