Spelgroep Bennekom

19 juni 2017

Spelgroep

Spelgroep Bennekom is opgericht in 1959 als lekenspelgroep, de spelers waren allen leden van de NPB. Ook nu is er nog steeds een nauwe band met Vrijzinnigen Bennekom.

Spelgroep Bennekom is een gezelschap enthousiaste toneelliefhebbers dat onder professionele leiding toneelstukken speelt. Deze grote toneelvereniging heeft leden van 17 tot 90 jaar, die ieder op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan de productie en uitvoeringen.

Het afgelopen seizoen is het toneelstuk De Revisor van Nikolaj Gogol opgevoerd. Dit onder leiding en in een bewerking van Heleen Hennink. Het komend seizoen zullen er twee stukken worden opgevoerd. Voor de pauze Welkom in het bos van Alex van Warmerdam, onder leiding van Sanne Bant, en na de pauze Vossenjacht van Slawomir Mrozek, onder leiding van Karin Vree.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. De Spelgroep is op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor decor, kostuums, licht of PR. To- neelspelen is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid. Er wordt iedere maandag- avond gerepeteerd en één keer per maand een zaterdag- of zondagmiddag of -avond. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Kijk voor meer informatie op www.spelgroep.nl of neem contact op met de secretaris: secretaris@spel- groep.nl

 

Repetities           elke maandagavond vanaf 28 augustus 2017

Tijd                    20.00 – 22.30 uur en 6 zater-/zondagen per seizoen

Kosten               de contributie voor leden is € 100 per jaar.

Opgave              via secretaris@spelgroep.nl

Speeldata in 2018

Première            zaterdag 10 maart 2e voorstelling       vrijdag 16 maart 3e voorstelling                         zaterdag 17maart

4e voorstelling    donderdag 22 maart 5e voorstelling       vrijdag 23 maart

6e voorstelling    zaterdag 24 maart (matinee)Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres