Spelgroep Bennekom

10 juni 2018

Spelgroep Bennekom is opgericht in 1959 als lekenspelgroep, de spelers waren allen leden van de NPB. Ook nu is er nog steeds een nauwe band met Vrijzinnigen Bennekom.

Spelgroep Bennekom is een gezelschap enthousiaste toneelliefhebbers dat onder professionele leiding toneelstukken speelt. Deze grote toneelvereniging heeft leden van 17 tot 90 jaar, die ieder op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan de productie en uitvoeringen.

Het afgelopen seizoen zijn  er twee stukken opgevoerd.  Man en hond en Welkom in het bos van Alex van Warmerdam, onder leiding van Sanne Bant.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. De Spelgroep is op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor decor, kostuums, licht of PR. Toneelspelen is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid. Er wordt iedere maandag- avond gerepeteerd en één keer per maand een zaterdag- of zondagmiddag of -avond. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Kijk voor meer informatie op www.spelgroep.nl of neem contact op met de secretaris: secretaris@spel- groep.nl

 

Repetities           elke maandagavond vanaf augustus 2018

Tijd                    20.00 – 22.30 uur en 6 zater-/zondagen per seizoen

Kosten               de contributie voor leden is € 100 per jaar.

Opgave              via secretaris@spelgroep.nl

Speeldata in 2019

Première                 zaterdag 16 maart

overige voorstellingen     22,23,28,29 en 30 maart (matinee)Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
E-mailadres