Tarot, De nieuwe ordening (vervolg) de praktijk door Peter Samwel

28 september 2017

Dit Tarot-aanbod is voor diegenen die al de tien bijeenkomsten ‘Tarot, een scholingsweg van universele wijsheid’ hebben gevolgd. We hebben de beelden van de Tarot met elkaar nu ruimschoots verkend. Ook hebben we onderlinge relaties gelegd tussen De Grote Arcana, De Koninklijke Arcana en De Kleine Arcana. In twintig Hermetische Kwadranten zijn alle Tarotbeelden met elkaar verbonden.
‘Tarot – de praktijk’ biedt aan gevorderden van ‘Tarot – De Nieuwe Ordening’, de mogelijkheid om de opgedane kennis en inzichten nu in praktijk te leren brengen.

Tijdens vijf bijeenkomsten onderwijst Peter Samwel hoe Tarotbeelden praktisch ingezet kunnen worden bij levensvragen. Door ons verder te bekwamen in meerdere Tarotleggingen en de toepasbaarheid van de Tarot wordt het gebruik ervan een inhoudelijk, zinvolle en betekenisvolle methodiek ten aanzien van de bewustwording van onszelf en anderen.


De oude Grieken schreven het aforisme al op de Tempel van Apollo in Delphi: ‘Mens ken uzelf’. De Tarot is een beeldend instrument dat bewuste en onbewuste bedoelingen en beweegredenen van de mens wil helpen duiden. Wie geïnteresseerd is in zowel het vergroten van zelfkennis als het praktisch leren toepassen daarvan, is van harte welkom zich hierin verder te komen bekwamen

Peter Samwel (1953) ontving zijn eerste Tarotdeck in 1985. Na elf jaar zelfstudie en het nader verkennen van zowel de beelden als de levensfilosofie van de Tarot, werd hij in 1996 beroepsmatig Tarotist en Tarottrainer.
Als HBO-theoloog studeerde hij bij de OVP af met de scriptie Tarot & de Bijbel. Peter is sinds 1 september 2014 parttime werkzaam als Consulent bij Levens- vragen en Voorganger bij Vrijzinnigen Bennekom.
Hij werkte van 2000 – 2015 voor twee opleidingsinstituten waar hij jarenlang Tarotonderwijs en -trainingen verzorgde.

www.tarotdenieuweordening.nl


Deelnemers: minimaal 10, maximaal 16
Tijd:  5 donderdagavonden van 19.30-21.30 uur
Data: 28 sept., 2 en 16 nov. 14 en 21 dec. 2017
Kosten: € 60/ € 80


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres