Tarot – de praktijk –

09 januari 2019

Peter Samwel

Evenals vorig jaar organiseren we weer een Tarot vervolg cursus. Eerder zijn alle Tarotbeelden verkend en ook hebben we onderlinge relaties gelegd tussen De Grote Arcana, De Koninklijke Arcana en De Kleine Arcana. In twintig Hermetische Kwadranten zijn gerelateerde Tarotbeelden met elkaar verbonden. ‘Tarot – de praktijk’ biedt aan gevorderden van ‘Tarot – De Nieuwe Ordening’, de mogelijkheid om de opgedane kennis en inzichten nu in praktijk te leren brengen.

Tijdens vijf bijeenkomsten onderwijst Peter Samwel hoe Tarotbeelden praktisch ingezet kunnen worden bij levensvragen. Door ons verder te bekwamen in meerdere Tarotleggingen en de toepasbaarheid van de Tarot wordt het gebruik ervan een inhoudelijk,  betekenisvolle methodiek ten aanzien van de bewustwording van onszelf en anderen.

De oude Grieken schreven het aforisme al op de Tempel van Apollo in Delphi: ‘Mens ken uzelve’. De Tarot is een beeldend instrument dat bewuste en onbewuste processen van mensen wil helpen duiden.

Wie geïnteresseerd is in zowel het vergroten van zelfkennis als het praktisch leren toepassen van de tarot daarbij, is van harte welkom.

Peter Samwel (1953) ontving zijn eerste Tarotdeck in 1985. Na elf jaar zelfstudie en het nader verkennen van zowel de beelden als de levensfilosofie van de Tarot, werd hij in 1996 beroepsmatig Tarotist en Tarottrainer.
Als HBO-theoloog studeerde hij bij de OVP af met de scriptie Tarot & de Bijbel. Peter is sinds 1 september 2014 parttime werkzaam als Consulent  Levensvragen en Voorganger bij Vrijzinnigen Bennekom.

www.tarotdenieuweordening.nl


Deelnemers:  minimaal 10, maximaal 16         Het betreft een vervolg op eerdere cursussen van Peter
Data:               9,16,23,30 januari  en 6 februari 2019.

Tijd:                5 woensdagavonden van 19.30-21.30 uur

Kosten:           € 60/ € 80


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
E-mailadres