Voorganger Peter Samwel

 

 

Ons nieuwe programma munt opnieuw uit door een fantastisch aanbod voor mensen die geïnteresseerd zijn in levensbeschouwing en spiritualiteit. Het jaarprogramma is bijna ongeëvenaard en in De Ontmoeting zal het dus ook het komende seizoen ’18-’19 weer bubbelen en bruisen van de energie.

Een levensbeschouwelijke vereniging van mensen vormt allereerst een gemeenschap, Vrijzinnigen Bennekom. Onze leden en begunstigers vinden het fijn deel om uit te maken van een groep gelijkgestemden. De overeenkomst is met name dat mensen in alle openheid en vrijheid zelf hun eigen ideeën en meningen vanuit hun persoonlijke levensbeschouwing met elkaar delen en zich zo verder kunnen ontwikkelen.

Het diverse aanbod biedt zowel aan leden als aan niet leden de gelegenheid zich te oriënteren op de veelheid van zingevende activiteiten binnen Vrijzinnigen Bennekom. De praktijk wijst uit dat steeds meer mensen vanuit de hele regio ons inmiddels weten te vinden. U kunt dus uitzien naar een gevarieerd programma voor in het nieuwe seizoen. Er is bijna elke week wel iets interessants te doen, dus maak gerust uw keuze en schrijf u in.

Ongetwijfeld komen u en ik elkaar dan wel ergens tegen. Tijdens een van de zondagochtendvieringen als ikzelf voorga, in lezingen, bij films, tijdens workshops, bij de Open Tafel of bij een excursie, er zijn mogelijkheden genoeg om elkaar te ontmoeten.
Ik zie er in elk geval naar uit.

De kracht van ons programma-aanbod is misschien wel dat, naast herkenbare bijeenkomsten die voor velen inmiddels vertrouwd zijn, het ook buiten de kaders treedt van de eigen cultuur en van het humanistische – en Joods Christelijke gedachtengoed dat ons, traditioneel gezien, zo eigen is. Dit is dan geheel conform het kleurrijke kunstwerk dat bij binnenkomst in De Ontmoeting in de hal hangt. Dit palet verwijst naar de veelheid van wereldbeschouwingen en spiritualiteit waar, binnen onze vereniging, plaats en ruimte voor is.

Voor wie zelf open staat, in zingeving en levensbeschouwing is geïnteresseerd, voor wie spirituele voeding zoekt, belangstelling heeft zich geestelijk te willen blijven ontwikkelen of wie zich wil verbinden met gelijkgestemden: Graag tot ziens in De Ontmoeting!

Peter Samwel
Consulent Levensvragen &
Voorganger Vrijzinnigen Bennekom

Panoramaweg 105, 6721 MK Bennekom,

tel 0318-784334/06-40359838

e-mail: petersamwel@telfort.nl

 

 

 

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
E-mailadres