Vervolgworkshop Enneagram wordt uitgesteld

03 februari 2021

 

 Hendrik Jan Dekker

 

Nadat we in het seizoen 2019-2020 kennis hebben gemaakt met de specifieke ‘eigen-aardigheden’ van de 9 basis Enneagram typen, gaan we in deze vervolgworkshops deze kennis zowel verbreden als verdiepen. Bij de verbreding gaan we onderzoeken welke impact ons ‘vleugeltype’ (het type dat naast ons eigen type rond de cirkel ligt) op ons gedrag heeft en welke vleugel hierbij dominant is. Tijdens de verdiepingstocht ga ik dieper in op onze ‘drive’. Deze drive wordt mede bepaald door instinctmatig gedrag. Door bewust te maken van wat we altijd al onbewust doen, vergoten we zowel ons zelfinzicht als onze zelfcompassie.

Als dat geen mooie reis wordt…..

Voor deze workshops is basiskennis van het Enneagram en daarbij je eigen type gewenst. Mocht je dit niet hebben, maar lijkt de workshop je toch interessant, dan is er vooraf de mogelijkheid om met mij een Type-interview te doen, waar we jouw type helder maken, zodat je volwaardig kunt instromen.

Ik kijk er naar uit met jullie deze mooie vervolgstappen te gaan maken.

Over Hendrik Jan Dekker (1956): Na eerst in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik een ommezwaai gemaakt. Ik ben nu van beroep psycho-sociaal therapeut en heb mij sterk verdiept in het Enneagram en haar mogelijkheden. Ik heb hiervoor in Nederland de basistraining van Helen Palmer gevolgd en vervolgens in Amerika de professionals trainingen bij Riso en Hudson. Tenslotte volg ik nog steeds verdiepende trainingen bij Katherine Chernick-Fauvre, die langlopende onderzoeken doet naar het Enneagram en haar toepassingen.


Deelnemers    minimaal 10, maximaal 20

Tijd      3 woensdagavonden en 1 donderdagavond van 19.30-21.30 uur

Data    3 , 17 februari, 4, 17 maart 2021

Kosten € 45 / € 60,-

 

 

 
Deel dit artikel

Video

Bekijk opnames.

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
Volledige naam E-mailadres