Zin op Zondag Muziektheater.

29 maart 2020

14.00 uur tot 15.30 uur met aansluitend borrel   

Welke barrières en obstakels komt een jonge vrouw tegen die vastbesloten is om haar weg te vinden in de wereld van theater en lichte muziek? Hoe kun je die vastbeslotenheid hanteren en een balans vinden tussen passie en werkelijkheid? En wat doen twijfels in zo’n proces? Leonie zal met concrete ervaringen en levensverhalen en vooral ook met haar muziek dit proces verduidelijken en delen.

Als intermezzo zal Dirk Meijer vertellen over spreekangst, het hanteren van die angst en de rol van twijfels hierbij. Dit is een persoonlijk relaas met aansprekende en tragikomische verhalen.

De combinatie van theater, muziek en verhalen maakt het een onderhoudend zondagmiddagprogramma waarin twijfel verrassend in de schijnwerpers komt te staan.

Leonie Meijer (1985) zingt, componeert en is theaterartiest. Zij begon haar carrière in 2011 met een finale plaats bij de eerste jaargang van ‘The Voice of Holland’. Inmiddels zijn er verschillende albums van haar uitgebracht, zoals in 2018 het album ‘NJ123’, waarop ze wordt begeleid door het Praags Filharmonisch Orkest. Ze heeft al een aantal theatertournees achter de rug, en in het seizoen 2019/20 toert ze weer door Nederland met haar voorstelling ‘Perfect Solitude’.  https://leoniemeijer.com/

Dirk Meijer (1949) is psychotherapeut in ruste en heeft jarenlang gewerkt in verschillende
GGZ-instellingen en in een eigen praktijk in Bennekom.

 

 Deel dit artikel

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
Volledige naam E-mailadres