Ontmoeting in Kunst

29 januari 2023

Vanaf 14 januari tot en met 12 februari 2023 exposeren Margje Memelink en Puck Bramlage in De Ontmoeting

De tentoonstelling is te bezichtigen op alle zondagen van 15 januari t/m 12 februari 2023, van 14:00 tot 17:00 uur. Of op telefonische afspraak 0629034558.

Margje Memelink 

In haar werk komen rust en verrassing tot uitdrukking. Ze werkt zowel abstract als semi abstract, met acrylverf en andere media. Haar werk nodigt uit tot een verscheidenheid aan interpretaties.

De natuur en het wereldgebeuren zijn haar inspiratiebronnen. In deze expositie geven o.a. op drift geraakte mensen een impuls aan haar werk, mensen op zoek naar een nieuw en veilig bestaan.

Margje Memelink was werkzaam als sociologe en als psychosynthese therapeut. De passie voor het schilderen is er altijd geweest en de afgelopen jaren heeft zij zich er verder in bekwaamd.

klik voor diavoorstelling

Puck Bramlage (1930 – 2021) beeldend kunstenaar, was een duizendpoot.

Haar specialisme: textiel, weven, handgeschept papier en installaties.

Haar werk is wereldwijd tentoongesteld in Musea en Galeries. In de vitrines van de Ontmoeting zijn een klein aantal van haar werken te zien. Een homage aan een Kunstenaar in hart en ziel.

Haar kunstenaarsboeken geven een ongeschreven taal, zodat iedereen vrij is te lezen wat er staat. Onleesbaar schrift en tekens. Om te voelen, bekijken en te ontdekken.

Kunstenaarsboeken, vaak gemaakt van handgeschept papier uit de meest vreemde planten of vezels. Kleine kunstwerken met een geheel eigen uitstraling en een nieuwe vorm van communicatie. Maar ook boekjes van klei of palmblad, alles is mogelijk.Deel dit artikel