Programma Regio

18 oktober 2020

Meer info over De Vlam:     www.devlamrhenen.nlNieuws uit Veenendaal

https://mailchi.mp/f4ba0438f956/december-2020?e=ffbe185480

Vanaf zondag 15 november kunt u kijken naar GLAS! GLAS! is een nieuwe serie programma’s waarin naast een specifiek thema, ook kunst en in het bijzonder muziek en poézie centraal staan. GLAS! is een programma van Henk Harmsen. 

Aflevering 1 (vanaf 15 november op  www.x-liedjes.nl/glas/1) De eerste aflevering heeft als thema  Over vrij-zijn en het sprookje van de vrije wil.  Roelof Meijer creëerde voor deze eerste aflevering twee prachtige stukken. Roelof is contrabassist bij het Residentieorkest in Den Haag, docent contrabas en basgitaar, componist en tekstschrijver en artistiek leider van het ensemble Revolve  ( https://www.revolvemusic.nl) Kijk voor meer informatie op  www.x-liedjes.nl/glas

Vriendelijke groet,

Martin Schuitemaker

Lieve mensen,
Zondag 20-12-2020 is er de eerste aflevering uit de nieuwe serie Tussendoor.
Tussendoor is een programma van ondergetekende met korte uitzendingen (+/- 25 minuten) die steeds vanuit verschillende invalshoeken een inkijkje geven in het Venster in Veenendaal tijdens de Corona periode. De eerste uitzending is op de 4e advent en heet ‘Dromen in een leeg gebouw’, waarin ik jullie meeneem naar Het Venster en ik de vierde advent beleef met een stukje herinnering aan hoe het vroeger was en een aantal schitterende X-liedjes.Met medewerking van Jan van Donkelaar en Martin Schuitemaker.De link er naar toe is x-liedjes.nl/tussendoor/1. Meer informatie vind je op x-liedjes.nl/tussendoor
Veel kijkplezier en houdt je haaks 
Henk

Bij de eerste lockdown in 2020, in verband met Covid 19, begon ik een digitaal drieluik ‘And the beat goes on’ voor het Venster in Veenendaal. Nu, 23 januari 2021, met het ingaan van de avondklok, ben ik een nieuw drieluik begonnen, weer met de titel ‘And the beat goes on’. Het thema deze keer is ‘Levensverhaal’.
Deze eerste aflevering bestaat uit een begroeting, een 5-minuten-preek, het verhaal van deze dag en een gastcolumn door Suzanne Uleman. Het geheel wordt opgevrolijkt met een aantal x-liedjes, waarvan er twee gezongen worden door Eva Schuurman. 

https://youtu.be/TY8TPqJs8UY
Hartelijke groet,
Henk Harmsen


Programma Lunteren

Zie voor actuele informatie:
https://www.vrijzinniglunteren.nl/Deel dit artikel

Video

Bekijk opnames.

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
Volledige naam E-mailadres