Spelgroep Bennekom

20 maart 2020

Spelgroep Bennekom is opgericht in 1959 als lekenspelgroep, de spelers waren allen leden van de NPB. Ook nu is er nog steeds een nauwe band met Vrijzinnigen Bennekom.

Spelgroep Bennekom is een gezelschap enthousiaste toneelliefhebbers dat onder professionele leiding toneelstukken speelt. Deze grote toneelvereniging heeft leden van 17 tot 90 jaar, die ieder op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan de productie en uitvoeringen.

 

Dit jaar speelt de Spelgroep het stuk Driekoningenavond.

Driekoningenavond is geschreven door William Shakespeare en wordt geregisseerd door Karin Schardt.

 Hertog Orsino is verliefd op gravin Olivia maar zij moet hem niet. Daarom stuurt hij zijn knecht Cesario, de als man verklede Viola, om Olivia van zijn liefde te overtuigen.
Een komische liefdesdriehoek vol misverstanden is het gevolg. En de chaos is compleet als Viola’s doodgewaande tweelingbroer plotseling opduikt.

 Er wordt geduelleerd, er wordt gehuwd, iemand wordt krankzinnig verklaard, foute personen beschuldigen elkaar van ontrouw of ondankbaarheid. Maar een komedie zou geen komedie zijn zonder een goed einde.

Kom kijken op

Entree: €12,50 (t/m 17 jaar €7,50); contant en pin mogelijk

 

We hopen van harte u bij één van onze voorstellingen te mogen begroeten.

U kunt reserveren via www.spelgroep.nl of telefonisch via 06-27301933 (elke dag tussen 19:00 en 20:30 uur).

Nu er toegangsgeld wordt geheven, wordt het voor ons ook makkelijker om iets terug te doen voor onze donateurs. Zij krijgen per € 25 die zij schenken een ‘gratis’ toegangskaartje.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u de Spelgroep wilt steunen met een donatie. Het minimumbedrag is € 25, maar meer mag natuurlijk ook! U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL29 INGB 0002 3040 24 ten name van Spelgroep Bennekom, onder vermelding van ‘Donatie 2019-20’. Na ontvangst krijgt u uw vrijkaartje(s) toegestuurd of liggen ze voor u klaar bij de ontvangsttafel.

 

 Deel dit artikel

Video

Bekijk opnames.

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
Volledige naam E-mailadres