Aardegodin viltworkshop

24 oktober 2022

Annemarie van den Broek

In twee avonden leer je de techniek van het droogvilten. Droog vilten doe je met een speciale naald, er komt geen water en zeep aan te pas zoals bij nat vilten.

Je kunt op deze manier langzaam vorm geven aan de wol en het beeld van de aardegodin laten onstaan.
Vilten is een toegankelijke techniek, die je snel onder de knie zult hebben. Met vilten is het onmogelijk echt scherpe lijnen te maken, waardoor je verbeeldingskracht aangewakkerd wordt.

Het maken van de aardegodin nodigt je uit om aandacht te besteden aan je eigen vrouwelijke kwaliteiten. Je kunt steentjes, takjes of andere symbolen verwerken in het beeldje, dat geeft nog meer verbinding met de kwaliteiten die je in jezelf wilt versterken of koesteren.

De workshop is inclusief alle benodigde materialen. Je krijgt deze ook mee naar huis, zodat je thuis verder kunt werken als je de smaak te pakken gekregen hebt.

De workshop wordt gegeven door Annemarie van den Broek. Annemarie is sinds 2003 werkzaam in de GGZ. Sinds dit jaar voert ze haar eigen praktijk “Ons groene hart, praktijkvoor psychosociale hulpverlening, therapie en coaching” in Renkum, naast haar baan als als praktijkondersteuner binnen de huisartsenzorg. Annemarie werkt graag narratief en met beeldende materialen. Ze loopt het ontwikkelingspad van de Druïden vanaf 2009 en organiseert samen met een kleine groep 8 x per jaar de vieringen van de equinoxen en oogstfeesten.


Deelnemers    minimaal 7, maximaal 10

Data en tijd    24 en 31 oktober 19.30-21.30 uur

Kosten € 30 / € 40 euro inclusief materialen, koffie en thee.
Deel dit artikel