Neuroplasticiteit

08 januari 2020

Workshop door Mike Bais

Dit jaar organiseren we weer een cursus met Mike Bais en wel drie avonden over het fascinerende onderwerp neuroplasticiteit. Al eerder kwam in zijn cursus ‘Wetenschap en spiritualiteit’ neuroplasticiteit enigszins aan bod. Het is nu tijd om ons in deze cursus daar verder in te gaan verdiepen. Ook hier  gaat het over de wetenschappelijk kant van ons gehele zenuwstelsel en neurologisch systeem. De schoonheid, verfijning en de ingenieuze mogelijkheden van dit systeem worden in direct verband gebracht met de spirituele kant van het mens-zijn. Bewustzijn, bewustwording, vrije wil, intentie, gestuurde emotie, maar ook de subtielere velden of lichamen van energie die betrekking hebben op het zenuwstelsel, komen onder de aandacht.

Dit alles wordt ondersteund met praktische oefeningen en meditatieve technieken. Iedereen kan aan deze workshop meedoen en wat aan de orde komt is geen vervolg op de cursus die eerder gegeven is. Er is geen specifieke voorkennis nodig om de workshop te volgen.

Mike Bais heeft in voorgaande jaren in Bennekom cursussen in Kabbalah, Esotherisch Christendom, de legenden van Koning Arthur en de Graal en Wetenschap en Spiritualiteit voor ons verzorgd. Naast zijn professionele leven als fysiotherapeut is Mike priester in de mystiek-gnostische, christelijke traditie. Hij is ook groepsleider en tutor vanuit de internationale Kabbalah Society en heeft al meer dan 18 jaar een praktijk in holistisch counsellen en healen. In maart 2019 verscheen zijn boek ‘A Kabbalistic view on science’.


Deelnemers      minimaal 10, maximaal 20

Tijd                     3 woensdagavonden van 19.30 – 21.30 uur

Data                    8, 15 en 22 januari 2020

Kosten                 € 36 / € 48


Aanmelden


U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.


Deel dit artikel

Zoeken


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een robot (of spam-script) Een mens
Volledige naam E-mailadres