Activiteiten

Vrijzinnigen Bennekom biedt ruimte voor vieringen, lezingen, en cursussen.

Daarnaast ontmoeten wij elkaar in kunst, toneel bij de spelgroep Bennekom,  muziek bij de cantorij, bij Café van verdieping in het oude postkantoor, bij eetcafé van Ontmoeting  in grand café de Baron of zomaar bij de vele klussen die gedaan moeten worden als koffiezetten, bloemen verzorgen, het gebouw of de tuin onderhouden of……

vieringen

lezingen

Zin op Zondag : Verzoenen!

cursussen

ontmoeting in kunst

eetcafé van ontmoeting

open tafel

bibliotheek en videotheek

cantorij

spelgroep

overige activiteiten

koffie commissie

bloemendienst

onderhoudsgroep

kaars aansteken

schoonmaakgroep

autopendeldienst

koffie drinken in oude postkantoor

 

Vacatures in de Ontmoeting

Commissie lid voor Zin op Zondag. Taak: meedenken over keuze van het jaarthema; het  selecteren van sprekers over dat thema en het mee helpen organiseren van de ongeveer zes bijeenkomsten per seizoen. 
Inlichtingen bij Dirk Meijer 06 27243899 

Iemand die  verstand heeft van websites en die het leuk vindt om onze website bij te houden. Het kost eventjes wat tijd, maar ik wil je er graag bij helpen. Esther Bierhaus info@deontmoetingbennekom.nl

 
Wil je echt ‘Ontmoeten’ Help bij het schoonmaken van de ‘Ontmoeting’, gemiddeld een vrijdagmorgen in de maand met na afloop koffie!

Opgave Sanne van Boschinga stansanne@gmail.com

 

Vind je koken voor groepen leuk! Gelukkig, wij zijn op zoek naar kokers/ helpers voor de Open tafel!

Een keer in de maand gezelligheid in een fijne sfeer.

Opgave Stanny van Barneveld   stansanne@gmail.com

 

Onze tuingroep heeft dringend versterking nodig. Elke week (op woensdagmiddag) besteden wij twee uur aan het bijhouden van de tuin. Op dit moment zijn we met te weinig mensen om dit goed te kunnen doen.
Welke leden willen ons gaan helpen met het bijhouden van de tuin. Voor de zwaardere klussen zoals snoeien van struiken, grasmaaien en schoffelen hebben wij vooral behoefte aan een man die dit wat zwaardere werk voor zijn rekening neemt. Wie voelt zich uitgedaagd. Aarzel niet en meld je aan. Het is naast werken in de tuin ook aangenaam koffie of thee drinken met elkaar als wij pauzeren.

Ad de Bruin penningmeester@deontmoetingbennekom.nl

Zowel in de kostersgroep als in de beeld- en geluidsgroep kunnen we versterking hard gebruiken  Dames laat je niet afschrikken Als je een beetje praktisch bent kun je het makkelijk aan en het is weer eens wat anders. Informatie en opgave bij treep@upcmail.nl, Loek Treep

 

De voorbereidingscommissie van de Stilteviering heeft behoefte aan aanvulling.

Driemaal per jaar is er een Stilteviering. Ook driemaal per jaar komen we als voorbereidingscommissie bij elkaar en zoeken naar inspirerende thema’s en teksten. Zin om mee te doen? Neem contact op met Lida van Hellemondt lidavanhellemondt@xs4all.nl tel. 0644 344 510

 

Kaarsaanstekers. Iedere viering wordt de kaars aangestoken en daarbij heeft de aansteker een mooie zelfgekozen tekst gezocht om uit te spreken. Als je dat ook wilt doen, meld je dan aan bij mij, je bent ongeveer 2 keer per seizoen aan de beurt.

Anki Rijpma rijpma-smit@solcon.nl

Er is niet alleen geestelijk voedsel nodig, ook de inwendige mens moet worden verzorgd. Wie helpt mee in de groep van koffie en theeschenkers.

Dieneke Gorter, diengorter@hetnet.nl, 0318 419593