Voorganger/Inspirator

“Steeds opnieuw het pad van ontdekking opzoeken en elkaar daarin blijven bevragen en aanmoedigen vindt ik één van de leukste en belangrijkste dingen in dit werk.
Je komt mij in De Ontmoeting tegen als voorganger in Vieringen op zondag, als gespreksleider bij gespreksgroepen en zomaar aan het werk in het kleine kantoortje met het grote raam.

Je kunt dan altijd even aankloppen voor een gesprek over alles wat het leven mooi en moeilijk maakt: rouw en trouw, familiebanden, ziek worden, van baan veranderen. Soms zijn er grote gebeurtenissen, soms is het meer een geleidelijk proces van bewust worden. Ik loop graag een stukje met je mee.

Zijn er dingen op je levenspad die je zou willen bespreken? Aarzel niet om een afspraak te maken. Ik ben benieuwd wat jou beweegt.”

Wie is Roos van Doorn?

Roos is sinds 1 oktober 2020 werkzaam bij De Ontmoeting. Daarvoor was ze gastvoorganger en docent Natuurbeleving en Communicatie op Hogeschool Van Hall Larenstein. Ze is opgeleid als Bosbouwkundig ingenieur in Wageningen en na diverse workshops en trainingen op religieus- spiritueel gebied rondde ze in 2014 haar opleiding voor theologie, levensbeschouwing en geestelijke begeleiding aan het opleidingsinstituut OVP af. Roos liep stage bij een interreligieuze Unitarian Universalist gemeente in de Verenigde Staten. De enthousiaste, open, multi-religieuze manier van samen gemeente zijn die ze daar heeft meegemaakt, is een belangrijke inspiratiebron voor haar werk in de Ontmoeting.

Roos is te bereiken via: roos@roosvandoorn.nl/ 06-16765825