Zin in je leven gaat niet door

10 april 2024

Annemarie Barbier

Heb je altijd zin in je leven?

Of ben je er soms naar op zoek?

Is jouw zin in de loop van je leven veranderd?

Zin, dat betekent zowel zingeving als een serie woorden die een geheel vormen. In deze schrijfcursus verkennen we op een luchtige manier beide betekenissen. Zo ontdek je spelenderwijs wat er in je leeft, een stukje eigen wijsheid.

Voor Zin in je leven heb je geen schrijfervaring nodig, je kunt je gewoon laten verrassen door je pen. Met eenvoudige oefeningen stromen de woorden als vanzelf. Het gaat hier niet om mooie verhalen, al ontstaat soms zomaar een pareltje. Wie weet schrijf je de zin van je leven ineens op papier!

Goed om te weten: Wat je schrijft, schrijf je voor jezelf. Tijdens de cursus krijg je de mogelijkheid om teksten voor te lezen, per keer beslis je of dat wilt. Bij de eerste bijeenkomst spreken we met elkaar af dat de voorgelezen verhalen binnenskamers blijven.

Annemarie Barbier helpt mensen hun eigen woorden en waarden te vinden. Rond verschillende thema’s biedt ze inspiratie die aanzet tot schrijven. Mensen die hun teksten willen publiceren begeleidt ze met persoonlijke coaching.zij heeft ruime ervaring als professioneel tekstschrijver en schrijfcoach. Ze is opgeleid als levensmiddelentechnoloog en heeft zich daarna verdiept in zakelijk, creatief en reflectief schrijven, werken met levensverhalen en coaching. Haar manier van werken is enthousiast, oprecht en persoonlijk. Zie www.bergamot.nl voor meer informatie.


Deelnemers     minimaal 8 maximaal 15

Tijd                  19.30 – 21.45 uur

Data                woensdagavond 10, 17, 24 april

Kosten             € 30/40
Deel dit artikel