Zin op Zondag  Angela Weghorst-Generatie Zenz

24 september 2023

10.30 uur

Generatie Zenz 5-25 jaar: écht anders, een hoopvolle toekomst!

Is het zo dat er tegenwoordig meer verwende, moeilijk te hanteren jongeren zijn die alleen maar online tot leven komen? Is er daadwerkelijk een explosieve groei aan kinderen met ADHD, ADD, autisme, hoogsensitiviteit etc.? Of komt dat omdat we hen graag in hokjes willen plaatsen en labelen zodat we niet verder hoeven te kijken?

Foto: David Stegenga

Angela Weghorst zal je tijdens deze bijeenkomst verrassende, hoopvolle en diepgaande inzichten bieden in de bijzondere Generatie Zenz. Daarbij geeft ze je een kijkje recht in hun hart, gebaseerd op een grootschalig onderzoek onder meer dan vierduizend 5- tot 25- jarigen. Ze neemt je mee in hun wereld, naar wie ze écht zijn en niet wat ze aan de buitenkant laten zien op school, straat of via social media. Daar laten ze vaak een aangepaste versie van zichzelf zien, uit angst voor buitensluiting of om anders te zijn dan anderen. 

De 5- tot 25- jarigen van nu voelen zich niet alleen anders, maar staan ook anders in het leven en willen het anders doen dan voorgaande generaties. Generatie Zenz is sensitief en intuïtief en vindt echtheid, rechtvaardigheid belangrijker dan geld, status en macht. 

Generatie Zenz, een generatie die symbool staat voor onze huidige tijd en vorm zal geven aan de toekomst: een hoopvolle toekomst waarbij leven vanuit je hart centraal staat. Een interessante hoopgevende bijeenkomst voor jongeren, ouders en grootouders.

Angela Weghorst (1971) heeft ‘Industrieel Ontwerpen’ gestudeerd aan de TU in Delft. Maar als klein meisje wist ze al dat er ‘meer’ was. ‘Waarschijnlijk wilde ik daarom onbewust het leven vanuit verschillende gezichtspunten bestuderen om daarmee mijn eigen visie te kunnen vormen’, schrijft ze op haar website. Het heeft mede geleid tot het volgen van de opleiding ‘Intuïtieve  Ontwikkeling en Energy Reading’. In haar werkzame leven is ze Marketeer geweest ( o.a. verantwoordelijk voor het merk/productassortiment van de Maxi Cosi) en de laatste 15 jaar werkt ze als consultant om product en klantbehoefte op elkaar af te stemmen. Daarnaast is ze trainer-coach persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling en auteur van het boek ‘Anders: het échte verhaal van Generatie Zenz, de 5- tot 25-jarigen nu’. Angela’s manier van werken is een combinatie van marketing, psychologie, intuïtie, creativiteit en een vleugje humor. Zij werkt vanuit TwinQ de organisatie die ‘de sleutel tussen jezelf en je doelgroep helpt te vinden’.

Zie ook : www.twinq.nu

In deze bijeenkomst zullen jeugdigen uit zangklas 3 ( 12 -16 jaar) van Koorschool Midden Gelderland een aantal liedjes ten gehore brengen. Deze koorschool  is een zang- en kooropleiding voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar en is gevestigd in Ede en Wageningen. De school streeft naar een zo hoog mogelijk artistiek niveau waarbij ontwikkeling en plezier in zingen voorop staan. 

Zie ook: www.koorschoolgelderland.nlDeel dit artikel